Índex de llibres
Pàgina de Tecnologia
Cuadernos de Tecnologia
Aula Z
U.D.3:la indústria alimentària
Per a informar-te:
Què entenem per indústria alimentària?
Com classifiquem les indústries alimentàries?
Com consumim els aliments?
Quines són les operacions bàsiques en la indústria alimentària?
Com conservem els aliments?
Procediments físics de conservació per altes temperatures
Procediments físics de conservació per baixes temperatures
Procediments físics de conservació per eliminació de l'aigua
Altres procediments físics de conservació
Procediments químics de conservació
Tipus d'additius alimentaris
Per a llegir:
El yogur
El queso
El azucar
Trangènics a la carta
Els additius alimentaris
La conservació dels aliments
Las verduras (AulaMundo)
Verduras y legumbres (AulaMundo)
Propiedades de la fruta (AulaMundo)
Las frutas (AulaMundo)
Los lácteos (AulaMundo)
La conservación de alimentos (AulaMundo)
Los hidratos de carbono (AulaMundo)
Formatge de masia
Tri-naranjus (còmic)
Transgènics: sabem què són?
Alimentos transgénicos (AulaMundo)
Cada manzana lleva siete tratamientos químicos
Tanta comida en la basura y tan poca en el plato
Com coneixem els aliments?
Els pous de glaç: neveres antigues
Per a practicar:
Activitats amb paper i llapis
Quadern de classe
Activitats interactives d'Aula Z
Conceptes generals
Conservació dels aliments
Conservació dels aliments i indústria alimentària
Indústria alimentària
Taques
Activitats pe @
Activitats Moodle
Activitats externes
La cervesa
Tomàquets: a la recerca del gust perdut
Per a consultar:
Diccionario de la Real Academia
Diccionario de sinónimos y antónimos
Diccionari de català
Per a acabar la unitat:
Conceptes clars
Full de co-avaluació
Per al professorat:
Programació d'aula de la unitat,criteris de qualificació i d'avaluació
Conxita Sabartrés Sala
Des de gener de 2010: