![]() |
Per
a 6 persones
|
Per
la maceració
|
|||
2 i 1/2 kg de carn d'isard 1/4 l d'oli 1 l de brou d' aviram farina pebre sal |
2 pastanagues 2 cebes 2 porros 1/2 l de vi negre de bona qualitat canyella sense moldre pebre negre en gra fulla de llorer farigola |
||||
En un bol gran, prepareu la maceració, posar la carn d'isard, prèviament neta, tallada en forma de daus grans, incorporeu les pastanagues, cebes, porros tallats en trosets, afegiu-li el pebre negre en gra, el llorer, la farigola, la canyella sense moldre. Banyeu tot en vi negre. Deixar-ho macerar 24 hores en un lloc fresc. Passat aquest temps, colar-lo tot i separeu la carn de les verdures. Enfarinar la carn i, en una paella al foc amb oli calent, deixeu daurar els trossos de carn donant-li voltes per a que es daurin per igual. Quan estigui tota la carn daurada, reserveu-la en una cassola de fang. Poseu una altre cop la paella al foc, i amb el mateix oli poseu tots els elements de la maceració, menys el vi. Deixeu-lo ofegar. Passats uns 15 minuts, afegiu-li el vi de la maceració, remeneu constantment amb espàtula de fusta. En un cassó apart, poseu el brou al foc. Quan estigui caient,
afegiu-li tot el que teniu a la paella, deixeu-lo bullir uns 15 minuts
més. Retireu-lo del foc i passeu tot pel colador xino, incorporeu-lo
a la cassola de fang on està la carn d' isard, adobeu, i deixar-ho
a foc lent fins a que la carn estigui tendra. Serviu en la mateixa cassola.
|
|||||
|
|||||
|
|||||
|