ZEBRA

El meu animal és una zebra.

Porta per nom Toon.

He escollit aquest animal perquè primer volia fer una girafa però ja vaig veure moltes girafes que portaven els companys de classe i vaig pensar...si hi ha tantes girafes jo faré una zebra!! i la zebra la vaig trobar mentre estava buscant a Internet fotos de la girafa.

Primer de tot, vaig agafar un cartró de la capsa del grifo, desprès vaig doblegar-ho i van quedar com xurros i he ficat cola.
Ho vaig deixar assecar un o dos dies i després vaig continuar i ho vaig fer tot en cartró i vaig ficar cola a tot arreu i ho vaig deixar secar uns dies més. Desprès ho vaig forrar amb plastilina. Tot seguit, vaig fer les orelles de cartró i les vaig enganxar amb cola i ho vaig deixar assecar. El següent pas fou, en un esprai blanc de mun pare, pintar-ho i deixar-ho assecar uns dies més. Les línies negres de la zebra les vaig fer després amb un retolador. Finalment amb unes estisores vaig tallar un pinzell, primer per fer el pèl i després la cua. La cua la vaig pintar en tipex i la boca amb un retolador marró.
I així es com vaig fer la zebra!

Activitat Puntedu
Carles SQ
2CM 06-07
CEIP Enric Grau Fontseré de Flix