Ingredients:
- 8 kiwis.
- 5 plàtans.
- 5
préssecs.
- 1/2
síndria.
- 1/2 pinya.
- 1 pot de
cireres
roges.
- Carroll de
raïm.
- 5 massanes.
- Una bossa
de bastonets
de fusta.
Elaboració:
1.
Aquesta
recepta la
farem a la
classe
d’educació
infantil.
Primer es
treballaran
els noms de
les fruites
a tots els
grups.
2.
En petits
grups se’ls
donaran els
ingredients
tallats o
se’l ajudarà
a tallar i
s’aniran
posant en
safates.
Cada fruita
trossejada a
una safata.
3.
Cada nen
anirà
composant el
seu pinxo.
4.
Es menjaran
tots els
pinxos en un
esmorzar
conjunt.
Molta fruita
menjaré i
molta salut
tindré.
Si tens
gana,
mossega’t la
cama.
Si tens
set..........
beu a galet.
A la taula
i al llit al
primer crit.
______________
Provem el
raïm més
dolç
de la vinya
més preuada
que d’aquí
una
temporada
serà vi,
vinagre o
cava.
_______________
He fet
macedònia
avui per
dinar
tota la
família
la voldrà
tastar.
Entrem a la
cuina
amb grans
davantals.
Farem unes
postres,
que són
naturals.
La
maduixa
Baldufa
vermella
el sol
t'ha
besat:
Vermella
i pigada
així
t'has
quedat.