Estris:
- 1 ganivet
- 1 pelador
- 1 fusta
- 1 liquadora
Ingredients:
- 1 ceba
- 6 tomates
- 2 cogombres petits
- 1 primentó roig
- 2 gots d’aigua
- Sal, una cullerada petita
- Oli, un bon raig
- Vinagre, una miqueta
- Un bocí de pa
Instruccions:
- Treiem això verdet de les tomates i les rentem.
- Després ja les podem fer a trossos.
- Hem de fer el mateix amb els cogombres, però pelats.
- Fes anar el pelador, ja veuràs què fàcil que és!
- Ara li toca el torn a la ceba.
- S’han de treure les capes de fora i tallar-la també.
|
ENDEVINALLES
De tacte fi
i vermellós.
de l’hort,
el més vergonyós.
LA TOMATA
Per esmorzar i per berenar.
També per dinar i per sopar.
El més senzill,
el més humà.
És el nostre estimat...
PA
POESIES
Amb la txa em pren el xarop,
amb la txi, faig atxís!
Amb la txu pego un xut,
i amb la xo menjo gaspatxo.
I amb la txe?
Amb la txe...no txé, no txé...
Laura Mur |