2n
Hem fet unes postres de músic molt especials:
 hi ha tanta xocolata i fruits secs que semblen unes
"postres simfòniques!"
Per un dia ens hem convertit en cuiners de debò i hem elaborat unes postres "riquíssimes" que han estat la sensació de la Fira de la Tardor de l'escola.


Com podeu veure hem utilitzat una cuina elèctrica. En una cassola hem desfet la xocolata i li hem afegit una mica de llet per "estirar-la" una mica.
No hem deixat que la xocolata es fes massa líquida per què després hem hagut d'omplir unes paperines (com les de les magdalenes) amb la xocolata.



Mentre esperem que la xocolata es refredi i es faci una mica sòlida, hem preparat els fruits secs que acompanyaran les nostres postres: nous, pinyons, ametlles i avellanes....
Hem punxat la xocolata amb diferents fruits secs i aquest és el resultat:
"tarteletes" de xocolata amb fruits secs

No ens direu que no us en menjaríeu una ara mateix!