3r Hem fet iogurts amb fruits secs. Però això no ha estat tot...

Va ser molt divertit fer iogurt, i molt fàcil. Tot preguntant ens vam assabentar que només necessitàvem llet, un iogurt (per poder fermentar la llet) i una mica d'escalfor. Per això vam fer servir una iogurtera.

Com que la proposta del mes d'octubre era fer algun producte relacionat amb els fruits de la tardor vam pensar de barrejar amb el iogurt fruits secs, panses, nous, ametlles...

El resultat va ser unes postres d'allò més bones, dignes del millor restaurant.
Quan vam tenir tots els iogurts preparats vam sortir al pati i ens els vam menjar. Estaven deliciosos.


Però a més, també vam voler investigar què passa quan el iogurt no es conserva en unes bones condicions. Per això vam deixar un iogurt a la nevera, un a temperatura ambient i l'altre a la finestra. Els resultat de la nostra investigació el vam redactar i exposar a la Fira de la Tardor.