Els nens i nenes de tercer van visitar la fàbrica Danone i van aprendre moltes coses sobre el procés d'elaboració dels productes làctics com els iogurts, Actimels...
En arribar, van anar a una sala que simulava una granja i els hi van ensenyar un vídeo sobre com s'elaboren els seus productes des de l'obtenció de llet a la granja fins al producte final.
També van aprendre que:
- Isaac Carasso va crear el grup Danone l'any 1919 a Barcelona.
- El nom de la marca prové d'un diminutiu afectuós del fill d'Isaac, que es deia Daniel.
- Al principi, els iogurts es venien a les farmàcies com a producte medicinal.
-Els iogurts els fabriquen introduïnt bacteris a la llet. Aquests bacteris s'anomenen lactobacillus bulgaricus i streptococcus termophilus, però nosaltres els deiem BULGUI I FILO.
- El iogurt fermenta a una temperatura de 42º i una cullerada de iogurt conté 44 milions de bacteris.
VISITA A LA FÀBRICA DANONE
C/ Manigua 25-39, Barcelona Tel. 933 404 625