TORRONS ARTESANALS
|
|
Ingredients per 1kg de massapà: |
|
|
Complements: |
|
|
Treball: |
Elaboració del massapà:Per acabar el massapà:Emmotllem el massapà amb els complements:Desemmotllem, tallem les barres i presentem el producte: |
|
S'ha dut a terme aquest taller en dues sessions de 24 alumnes i 1h i mitja de duració cada una, durant la jornada del 19-12-97, amb motiu de la festa de fi de trimestre. El curs 98-99 ho hem tornat a repetir el 23-12-98, celebrant també la fi del primer trimestre. El 22-12-99 hem tornat a fer el taller de torrons. El 22-12-00 també hem fet el taller de torrons. El 21-12-01, taller de torrons altra vegada. La professora encarregada del mateix ha sigut: Victòria Oliu, amb la col·laboració d'altres professors i professores del centre. |
|
[ Portada |
Introducció |
El Centre |
Història | | Caixa dels Trons | Anuncis | Estudis en preparació | Activitats Normals | | Activitats Extres | Paginers | La Ciutat ] |