TALLER DE
REPOSTERIA NADALENCA
XOCOLATINES AMB FRUITS SECS
- fruits secs
Per començar, vam trencar a bocins dues rajoles de xocolata “fondant” i la vam posar amb un recipient per anar al microones. Vam fer fondre la xocolata durant dos minuts a màxima potència. Després, vam estendre la xocolata a cullerades damunt d’un paper d’estrassa. Tot seguit les vam decorar afegint pinyons, nous i ametlles. Les vam deixar refredar i ... així de bones ens van quedar ! |
![]() TRONC NEVAT
-galetes rodones -llet condensada -xocolata
Vam sucar galetes rodones amb xocolata i les vam enganxar l’una amb l’altra formant un tronc. Després vam posar el tronc en una safata i el vam banyar tot amb llet condensada. Finalment hi vam tirar ratlladures de xocolata per damunt. El vam deixar refredar i .... tot ens el vam menjar!
|
ALUMNES
CEIP SANT MIQUEL (PERAMOLA) |