|
|
Fem de pastissers i preparem unes delicioses Mones de Pasqua |
|
Amb l'ajuda de tots, mica en mica anem afegim els ingredients necessaris |
|
Fins i tot tamisem la farina com autèntics professionals |
|
![]() |
![]() |
I remenem ben remenat |
|
![]() |
![]() |
Les tortugues fem un altre però abans de començar examinem bé els estris a utilitzar |
|
![]() |
![]() |
Batem els ous amb molta cura |
|
![]() |
![]() |
Afegim el iogurt, el sucre, la farina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I tornem a remenar |
|
![]() |
![]() |
El de pastisser és un ofici que ens agrada a tots: entretingut i gustós alhora |
|
![]() |
![]() |
Un cop fets el pans de pessic els farcim de nata... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Els hi tirem la xocolata per sobre i els decorem amb ous i plomes de colors |
![]() |
![]() |
A la tarda tothom està encantat amb el dolç berenar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|