Llicències d'Estudis Retribuïdes. Curs 2001-2002



 
Memòria del treball en format AcroRead 
Pàgina web

 
Títol: L'AUTONEC com a innovació educativa a l'àrea de matemàtiques a l'ensenyament primari (AUNOTEC: aula de noves tecnologies)
Autoria: Mariano Javier Peleato Labata
Modalitat: A: curs escolar sencer.
Característiques: El treball conté 218 pàgines amb bibliografia i webgrafia. Conté les passes a seguir per implementar les TIC a l'àrea curricular de matemàtiques i als annexos es troben des de la prova inicial a la prova final.
Orientació del treball: Material per ser utilitzat pel claustre de professors. Material en suport paper per realitzar totes les activitats i proves; material en suport web per realitzar a l'AUNOTEC.
Temes i/o Identificadors: Matemàtiques; informàtica; tecnologia; TIC; didàctica, superfícies; sisè de primària; web educativa; pedagogia; innovació; experimentació; material curricular; instrucció; educació.
Destinataris: Educació Primària.
Resum: El treball es proposa obtenir els indicadors que hem de tenir present per tal de realitzar la implementació de les TIC a l'àrea de matemàtiques de l'ensenyament primari.
Hi ha un model de camí a seguir per realitzar la implementació de les TIC a l'àrea de matemàtiques, i per una altra banda oferim un model de programació per realitzar aquesta implementació.
Es descriuen tres experiències realitzades en el camp de la recerca didàctica de les matemàtiques que han tingut un objectiu comú: la millora de l'ensenyament de les matemàtiques.