Utilitza el menú Dades/Filtre ... per fer la pràctica següent:
- Obre el full de càlcul DIETA.XLS de la teva carpeta o disc de treball.
- Fes que el full de càlcul mostri només els aliments del grup de la carn utilitzant l'opció Autofiltre. Recupera totes les dades amb l'opció (Totes) del mateix menú.
- Utilitza l'opció (Personalitzar) per seleccionar els aliments que tinguin més del 16% de proteïna. (bou, gall d'indi, centè, formatge, llenguado i sardina)
- Quins aliments tenen més del 60% de glúcids? (blat, arròs, avena, civada i blat de moro)
- Quants aliments tenen menys del 1% de vitamines? (13)
- Quins aliments tenen el 2% o més de fibra? (ametlla i poma)
- Quines verdures tenen més del 10% de glúcids? (pèsols)
- Quines fruites tenen menys del 80 % d'aigua? (ametlla i pruna)
- Quins aliments tenen un 10% d'aigua? (blat i avena)
- Quins aliments tenen el 1,5% de fibra i més del 2% de greix? (blat, avena i blat de moro)
- Quants aliments tenen menys del 1% o més del 50% de greix? (11)
- Quins aliments tenen el 0% de fibra i el 0% de glúcids? (ànec, bou, gall d'indi, llenguado, pollastre i sardina).