Selecció de dades

Utilitza el menú Dades/Filtre ... per fer la pràctica següent:

  1. Obre el full de càlcul DIETA.XLS de la teva carpeta o disc de treball.
  2. Fes que el full de càlcul mostri només els aliments del grup de la carn utilitzant l'opció Autofiltre. Recupera totes les dades amb l'opció (Totes) del mateix menú.
  3. Utilitza l'opció (Personalitzar) per seleccionar els aliments que tinguin més del 16% de proteïna. (bou, gall d'indi, centè, formatge, llenguado i sardina)
  4. Quins aliments tenen més del 60% de glúcids? (blat, arròs, avena, civada i blat de moro)
  5. Quants aliments tenen menys del 1% de vitamines? (13)
  6. Quins aliments tenen el 2% o més de fibra? (ametlla i poma)
  7. Quines verdures tenen més del 10% de glúcids? (pèsols)
  8. Quines fruites tenen menys del 80 % d'aigua? (ametlla i pruna)
  9. Quins aliments tenen un 10% d'aigua? (blat i avena)
  10. Quins aliments tenen el 1,5% de fibra i més del 2% de greix? (blat, avena i blat de moro)
  11. Quants aliments tenen menys del 1% o més del 50% de greix? (11)
  12. Quins aliments tenen el 0% de fibra i el 0% de glúcids? (ànec, bou, gall d'indi, llenguado, pollastre i sardina).