Web de Salut

Aquesta web és una forma de contactar i donar informació sobre el Projecte d'Innovació per a la Salut de l'IES Pompeu Fabra de Martorell des del 2006. La informació aquí dipositada està sota la coordinació del Dr. Francesc Pérez, cap del Departament de Tecnologia i coordinador del projecte i la Sra. Amàlia Rey, cap del Departament de Ciències Naturals.

Aquest projecte tracta de donar informació sobre diferents aspectes de la salut: alimentació, drogues, medicaments i plantes medicinals.

Hi haurà informació, entre altres, sobre hàbits saludables, alimentació saludable, càlculs matemàtics relacionats tots amb la salut, com el risc de patir malalties cardiovasculars (escala de Framinghan) o l'index de massa corporal.

També hi haurà informació útil per conèixer quines son les plantes medicinals que han demostrat que poden ser-nos un ajut en la cura de la nostra salut, tot indicant no sols els efectes terapéutics demostrats, sino també, si escau, els efectes no desitjats.

Com a recurs s'indiquen pel.lícules que poden ser d'interès didàctic per tractar temes de salut, a més de 100 animacions en format Flash molt útils per educar en la salut.

Més endavant es posaran enllaços a pàgines web de treball de recerca en salut dirigits en el centre i s'inclourà un apartat amb diferents qüestionaris que estan en preparació sobre alimentació, drogues i plantes medicinals. A més s'indicaran altres activitats organitzades pel centre i relacionades amb salut, així com informació sobre el crèdit variable "Malalties infeccioses i microorganismes" a més d'una visió fisiopatològica i no sols fisiològica de l'home en la programació de ciències naturals.

logo salut