Arròs, cigrons, botifarra, costelles de porc, alls, creïlles, tomata, oli, sal, safrà. |
![]() |
Preparació: | |||
1.- Es fregeixen les creïlles. |
![]() |
||
2.- Quan estan les creïlles, es treuen i es fregeix la carn. |
![]() |
||
3.- Quan la carn ja està quasi, s'afegeix la botifarra i els alls. La botifarra es treu abans de que es desfaça, i mentre els allets i la carn continuen fent-se doradets, afegim els cigrons i continuem fregint-ho tot junt, remenant-ho de quan en quan, durant uns minuts. Quan la carn, els allets i els cigrons ja estan fregidets, afegim l'arrós a la mateixa paella i ho remenem tot junt durant menys d'un minut. |
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4.- A la cassola de forn li posem el julivert, afegim tot allò que em fregit abans i li posem el doble d'aigua (o caldo) que d'arrós. Afegim la sal, el safrà i remenem. |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
5.- Posem la tomata, la botifarra i les creïlles. |
![]() |
||
6.- Ho posem al forn, 250º, uns 30' (o fins que ja no queda caldo i comprovem que l'arròs és cuit). |
![]() |
||
Aspecte final de la cassola d'arròs (per a tres persones): | ![]() |
| ![]() |