 |
Cada
dia al matí quan entrem a l'escola ja sabem el que dinarem: a la
cartellera tenim el menú i la fotografia de cada plat.
Els mes
petits, els
de P3, P4 i P5 baixen, en parelles a mig matí, a fer
l'observació
del menú. Després tornen a les classes i els expliquen
als
seus companys el que dinaran.
|
Després
de rentar-nos les mans fem una filera per recollir la safata, els
coberts
i el got. Les cuineres ens passen els plats per la finestra i
després
anem a seure al nostre lloc del menjador.
Les taules
ja les
trobem parades per què els més grans fan "servei" i ens
deixen
l'aigua i el pa. |
 |
 |
Tot
el menjar es cuina a l'escola. A primera hora del matí ja es
poden
sentir els sorolls de les cassoles i les paelles. Després a mig
matí ja s'olora el que menjarem avui i ens entra a tots una
gana...
Ens agrada
molt el
menjar de l'escola especialment la carn amb suc i la crema de
carbassó.
Mmmm! |
El
menjador de l'escola és molt gran, però hi ha dies que es
fa petit. Dels 450 alumnes de l'escola se'n queden cada dia 320. Per
això
hem de fer dos torns.
Les
monitores ens
ajuden molt: als mes petits ens ensenyen a tallar i menjar de tot i,
encara
que no ens agradi alguna cosa, ens ho fan tastar. Més d'un ha
descobert
que el peix és boníssim!
Després
sortim
al pati i juguem o ballem amb els ritmes del taller de ràdio. |
 |
 |
El
mes petits, els de P3 i P4 tenen el seu menjador "privee", amb unes
taules
especials, amb tres monitores que els cuiden com a reis i amb el pati
al
costat mateix del menjador.
Després
de
dinar pugen a la sala de psicomotricitat a fer la migdiada.
No hi
ha dret... I
a mi per què no em deixen fer la migdiada?
|