1
Departaments
Diversos

© INS Vescomtat de Cabrera

 


Institut a Breda
Setembre 2015, 31 nois i noies de Breda comencen les classes a la nova seu de l'Institut Vescomtat de Cabrera. Un institut, dues seus.

Breda

Més notícies de l'Institut de Breda:


Juny 2016, Visita a la llar d'infants, P5 i 6è de primàriaMés fotos a Google + e


14 de març, Jornada de Portes Obertes

Març 2016. Els alumnes han decorat el Centre Bredenc amb els treballs realitzats en el projecte interdisciplinar Xiula-Piula.Més fotos a Google + e


Un Institut, dues seus

Setembre 2015. Iniciem el nou curs amb un nou repte, una nova seu a Breda. Si ja fa anys vam ser pioners a Catalunya per la implantació de la jornada continuada en centres de secundària, ara ho som també, a les comarques gironines, en esdevenir un institut amb dues seus: Hostalric i Breda.

Aquesta nova seu s'ubica al Centre Bredenc, espai que l'ajuntament ha cedit al Departament d'Ensenyament durant aquest curs escolar. Aquest local  ha estat fins enguany l'Espai Jove de la població i quan el centre s'ubiqui en un altre espai més definitiu recuperarà aquesta o d'altres finalitats similars.

L'espai ocupa el primer pis  de l'edifici i consta de dues aules, una sala polivalent , una sala de professorat, un despatx i lavabos. Tot i no ser un espai específicament creat per la docència d'adolescents, en iniciar el curs s'hi ha transformat. És un espai  amb molta lluminositat, rehabilitat fa poc i encara amb olor de nou,  que compleix perfectament la seva nova funció. La il·lusió del dia a dia, d'alumnat, professorat i famílies, fa que les mancances inicials (tallers, laboratoris...) quedin esborrades.

Pel que fa  als nois i noies, en tenim 31 distribuïts en dues tutories, de quinze i setze alumnes respectivament. Tot un luxe veient  les ratios amb  les que  es mouen la resta d'instituts, fins i tot a la seu d'Hostalric.

L'equip de professorat :

Tutora del grup A : Irene Díaz
Tutora del grup B: Anna Bosch
Professora de castellà: Rosa Díez
Professora de tecnologia: Natalia Samsó
Professor de música: Josep Miquel
Professor d'educació física: Gerard Avellaneda
Professora d'educació visual i plàstica : Montse González
Professora de francès: Laura Sabrià
Professor d'informàtica: Lluís Molinas
Cap d'estudis adjunt: Mònica Ruscalleda

A l'alumnat i les famílies, donar-los la benvinguda a l'Institut Vescomtat de Cabrera, desitjant-los el millor i esperant que aquesta etapa que ara inicien sigui del tot profitosa i la puguin recordar amb un somriure als llavis la resta de la seva vida. I al professorat, encoratjar-lo per seguir formant persones sensibles a la cultura, amb valors, respecte pel que els envolta, amb cura del medi ambient, seguint la línia metodològica que caracteritza el Vescomtat, tot realitzant la seva tasca docent.

Elena Herberg
Directora

 

© Institut Vescomtat de Cabrera · Hostalric