Vedella estofada amb bolets

INGREDIENTS:

  • 1 quilo de vedella (de la part de la costella, tallada a trossos)
  • Dues cebes grosses
  • Dos tomàquets
  • Un got de vi negre
  • Dues fulles de llorer
  • Avellanes
  • All
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli
  • 750 grams de bolets variats

ELABORACIÓ:

  • Rostiu la vedella en una cassola amb una mica d'oli o llard.
  • Un cop daurada, afegiu-hi la ceba tallada a trossos.
  • Deixeu-la sofregir i poseu-hi el vi.
  • Més tard, el tomàquet triturat, la sal, el pebre, el llorer i l'aigua o el brou, fins a la meitat del tall.
  • Deixeu que cogui fins que la vedella estigui tova.
  • Una mica abans que sigui cuita, tireu-hi la picada d'avellanes i alls i els bolets, que haurem saltat prèviament.

(Restaurant Els Roures, de Castellar del Riu)