"Quiche" d'espinacs i rovellons

INGREDIENTS:

Per a la pasta:

  • 300 grams de farina
  • 150 grams de llard de porc
  • 90 centilitres d'aigua
  • 5 grams de sal

Per al farcit:

  • 1 quilo de rovellons
  • 1 litre de nata líquida
  • 10 ous
  • 500 grams d'espinacs
  • sal.

ELABORACIÓ:

  • Pasteu tots els ingredients de la massa i deixeu-los reposar 30 minuts.
  • Estireu la massa i formeu un motlle més ample que alt.
  • Feu bullir els espinacs, escorreu-los i tritureu-los juntament amb la nata i els ous.
  • Amb una mica d'oli, salteu els rovellons tallats petits.
  • Afegiu-hi la barreja anterior i ompliu el motlle.
  • Finalment, poseu la preparació al forn a 180 graus durant 20 minuts.

(Restaurant La Cabana, de Berga)