Polpetes
de salmó i bolets
INGREDIENTS:
- 4 llenques de salmó
- 150 grams de bolets tallats a trossos
- Una ceba tallada a la juliana
- Sal
- Pebre
- 1 dl de fumet
- 1 dl de maionesa
- 50 grams de llet
- Dos rovells d'ou.
ELABORACIÓ:
- Saltem 100 grams de bolets amb una mica
d'oli i sal, i els emboliquem amb les llenques de salmó i la
ceba tallada a la juliana que abans hem ofegat.
- Emboliquem les polpetes amb paper de
plàstic com si fossin un caramel i les fem coure al vapor.
- Saltem els 50 grams de bolets restants,
els afegim a la llet i els triturem.
- Afegim aquesta preparació a la
maionesa juntament amb els rovells d'ou.
- Emplatem les polpetes, les tapem amb
la mussolina de bolets i ho gratinem.
(Restaurant La Nau, colònia el Guixaró)
|