Polpetes de salmó i bolets

INGREDIENTS:

  • 4 llenques de salmó
  • 150 grams de bolets tallats a trossos
  • Una ceba tallada a la juliana
  • Sal
  • Pebre
  • 1 dl de fumet
  • 1 dl de maionesa
  • 50 grams de llet
  • Dos rovells d'ou.

ELABORACIÓ:

  • Saltem 100 grams de bolets amb una mica d'oli i sal, i els emboliquem amb les llenques de salmó i la ceba tallada a la juliana que abans hem ofegat.
  • Emboliquem les polpetes amb paper de plàstic com si fossin un caramel i les fem coure al vapor.
  • Saltem els 50 grams de bolets restants, els afegim a la llet i els triturem.
  • Afegim aquesta preparació a la maionesa juntament amb els rovells d'ou.
  • Emplatem les polpetes, les tapem amb la mussolina de bolets i ho gratinem.

(Restaurant La Nau, colònia el Guixaró)