SETMANA  CULTURAL:
"LA  GENT  GRAN"
 
 

 
REMEIS  CASOLANS
CEIP L'OLIVAR VELL - ESCLANYÀ -
 
 
 
REMEI PER A LA MEMÒRIA
Ingredients
- 1 cullerada de polen d'abella.
- 1 cullerada de mel de romaní.
Preparació
 - Moldre bé els grans de polen. 
- Barrejar molt bé el polen i la mel.
Manera de
prendre-ho
Prendre cada dia dos culleradetes de la barreja 
abans de l'ezmorzar habitual. 
 
REMEI PER A LA MEMÒRIA
Ingredients
- 15 castanyes. 
- 1/2 l. d'aigua.
Preparació
- Tallar profundament les castanyes en forma de creu. 
- Bullir a foc lent durant dotze minuts.
Manera de
prendre-ho
Menjar  tantes  castanyes  com  ens  vingui de gust 
( sense passar de quinze ) al llarg del dia. 
 
 
Foixà
 La Pera
Parlavà
Ullastret