Miquel Gené Molins
En Miquel amb la serralada del Cadí-Moixeró* de fons

BENVINGUTS A LA WEB DE MIQUEL GENÉ i MOLINS

Vaig néixer a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) el 1967. Sóc llicenciat en Ciències Geològiques i professor de Ciències Naturals d'ensenyament secundari. Després de 8 anys d'exercir de geòleg en Obra Pública inicio la meva carrera docent com a professor substitut en diversos centres públics i concertats durant 7 anys. Després de passar les oposicions al cos de professors de secundària de la Generalitat de Catalunya començo com a professor funcionari l'any 2005. Els centres on he treballat des d'aquesta data són l'IES Rafael Casanova de Sant Boi de Llobregat, l'IES Fort Pius de Barcelona i el SES Badalona. Des de'l curs 2009-20010 treballo a l'Institut Pla Marcell de Cardedeu (Vallès Oriental).


* La serralada del Cadí-Moixeró (al fons de la foto) és un exemple de la dinàmica interna de la Terra que forma les muntanyes i de la dinàmica externa que les modela.

La capa sòlida de la Terra rep el nom de litosfera i està formada per roques i minerals. En el  seu nivell més superior el conjunt d'éssers vius (biosfera) desenvolupen les seves poblacions i estableixen les seves relacions (biocenosis) i juntament amb el medi físic que ocupen i les seves condicions (biòtop) formen els ecosistemes.

L'activitat de l'ésser humà modifica els ecosistemes i és per això que cal preservar la natura amb mesures que redueixin l'impacte ambiental, com els túnels en les xarxes de comunicació de transports,  i  mesures proteccionistes com la creació de parcs naturals. El túnel del Cadí i el parc natural del Cadí-Moixeró en són exemples.
BLOCS PERSONALS

http://blocs.xtec.cat/profemiquel

http://professormiquel.blogspot.com

WEBS RELACIONADES

WEB de l'Institut Pla Marcell de Cardedeu
Aula virtual del centre

Institut Pla MarcellIdeari pedagogic