Mallorca, 593-597 · 08026 Barcelona · T. 93 456 90 20 · ceipdovella@xtec.cat
     
L'escola / INFORMACIONS    

 

 

CALENDARI ESCOLAR

 

Curs 2016-2017

 

INICI DE CURS: 12 de setembre

DARRER DIA DE CURS: 21 de juny de 2017

 

Vacances escolars

 • Nadal del dimecres 23 de desembre 2016 al 8 de gener 2017
 • Setmana Santa: del 8 al 17 d'abril de 2017 (ambdós inclosos)

Dies de lliure elecció i festes locals

 • Dimecres 12 d'octubre
 • Dilluns 31 d'octubre (dia de lliure disposició)
 • Dimarts 1 de novembre (tots sants)
 • Dilluns 5 de desembre (dia de lliure disposició)
 • Dimarts 6 de desembre (la constitució)
 • Dijous 8 de desembre (la Inmaculada)
 • Dijous 22 de desembre (darrer dia del trimestre, horari de matí)
 • Dilluns 27 de febrer (lliure disposició)
 • Dilluns 1 de maig
 • Divendres 2 de juny (dia de lliure disposició)
 • Dilluns 5 de juny (segona pasqua)

Jornada continuada del 6 al 21 de juny.

tornar

HORARI

INFANTIL I PRIMÀRIA

 • Matí: 9h a 12:30 h.*
 • Tarda: 15h a 16:30 h.*
 • Entre el 13 i el 22 de juny es fa horari lectiu només de matí

* Obrim 10 minuts abans per facilitar la sortida d'infantil;

tornar

altres aspectes de funcionament

• Pel que fa a horaris, entrades, sortides...

És important que tinguem cura de la puntualitat, a les entrades, i sortides ja que permet iniciar i acabar  les activitats amb més tranquil.litat .

Les famílies d’infantil podeu recollir els vostres fills i filles a les seves aules. Obrirem la porta a les 16.20h

Els grups de Cavall fort(1r) i Correfoc(2n) faran la sortida de la tarda des del vestíbul. Les famílies heu d’entrar per recollir els vostres fills i filles. Heu de tenir en compte que la mestra o el mestre han d’estar pendents dels infants. Us demanem que entre tots fem un esforç per agilitzar la sortida. Recordar que entreu per la porta de la dreta i sortiu per la de l’esquerra.

El grup de Xanquers (3r) surt pel carrer Mallorca. S’esperen al gimnàs fins que veiem que la persona que els recull ja hi és..

Castellers 4t, 5è i 6è, surten al migdia pel carrer Mallorca i a la tarda pel passatge Puigmadrona.

 

• Horari de patis i esmorzars

Recordar-vos que és important esmorzar a casa i portar a l'escola un petit "entreteniment" per arribar amb més tranquil·litat a l'hora de dinar. Els esmorzars han de ser saludables i els embolcalls respectuosos amb el medi ambient.

  Horari esmorzar
INFANTIL de 10 a a10:30h (aprox). A Infantil poden portar un petit esmorzar: fruita (pelada i tallada si cal9, bastonets o "tortitas" i/o cereals. Dins d'una carmanyola i en una bossa de roba. TOT marcat amb el nom.

BLOC I (1r,2n,3r)

de 10;30 a 11h Poden portar un petir entrapà. fruita, cereals

BLOC II (4t,5è i 6è)

de 11 a 11:30h Han de portar esmorzars saludables.

 

• Administració de medicaments

Per poder administrar medicació als alumnes cal que el pare, mare o tutor/a legal aporti una recepta o informe del metge o metgessa on consti el nom de l’alumne/a, la pauta d’administració i el nom del medicament que ha de prendre. Així mateix, el pare, mare o tutor/a legal ha d’aportar un escrit on es demani i s’autoritzi el personal del centre educatiu a administrar al fill o filla la medicació prescrita, sempre que sigui imprescindible la seva administració en horari lectiu d’acord amb la pauta esmentada. (Instruccions d’inici de curs del Departament d’ensenyament)

• Aniversaris

Segons la noramativa pel que fa a la manipulació d'aliments no es poden portar a l'escola pastissos fets a casa ni comprats. Axí doncs per celebrar els aniversaris podeu portar assortits de galetes (venen precintades) i així evitarem qualsevol risc d'intoleràncies. intoxicacions...

Cal avisar al tutor/a uns dies abans. Recordeu que no poden portar llaminadures ni es repartiran dins l'escola invitacions a festes d'aniversari.

• Activitats extraescolars

Començaran a l'octubre.

 

tornar

ACOLLIDA MATINAL

L’escola ofereix un servei de guarderia al matí de 8 a 9:00h per aquelles famílies que ho necessiten. Pot ser d’ús fix o esporàdic. Està atesa i gestionada per l’empresa Dovella Serveis Escolars SL

   
   

tornar

PISCINA

Des de fa ja uns 15 anys es va començar a fer la piscina al migdia, desprès d’un període de temps de prova acordat en consell escolar. En aquell moment es va valorar molt positivament i així ho seguim valorant.

Durant els mesos d’octubre a maig, tots els nens que ho sol·licitin (excepte P3) van a la piscina al Club natació Sant Andreu. Son acompanyats per monitors que els atenen cada dia al migdia, cosa que, facilita l’acolliment dels nens que els hi és difícil integrar-se al medi aquàtic, superar la por a l’aigua.

L’horari serà de 12h30’ fins a les 14h15’.

Està atesa i gestionada per l’empresa Dovella Serveis Escolars SL

Dovella Serveis Escolars 

tornar

MIGDIA A L'ESCOLA

El temps de migdia és un temps i un espai social i educatiu. Està atès i gestionat per l’empresa Dovella Serveis Escolars SL

El nostre personal de menjador forma part de l’equip d'escola, , i coneix i està d'acord amb la línia pedagògica i el projecte educatiu de centre.

El servei de menjador disposa de cuina pròpia. La comunitat escolar (AFA, mestres, monitors...) ha fet una aposta per una alimentació sana i equilibrada i amb una opció clara per un menjar ecològic i de proximitat.

A l'hora de dinar els nens reben una atenció personalitzada, familiar.

El nen ha de veure que el monitor no és només aquell que li serveix el dinar i el vigila al pati, sinó com algú proper, que es preocupa per ell, que en te cura.

Per més informació consulteu la web de Dovella Serveis Escolars.

tornar