SETMANA  CULTURAL:
"LA  GENT  GRAN"
 
 

 
RECEPTES DE CUINA TRADICIONALS
CEIP  DE  FOIXÀ
 
 
 
FLAM  D’OU
recepta tradicional de Lyon dels anys 1900.
Eucaliptus:
-1l aigua 
-sal i pebre
-500 g.  de ceba 
-50 g.  de farina 
-2 dents d'all 
-1/2 l. caldo 
-30 g.  mantega 
-300 g.  de formatge ratllat 
-3 rovells d'ou 
-10 cl. d’oporto 
-1 baguette 
Farigola:
Picar la ceba i l'all.   Fondre la mantega fins obtenir un color marró clar.  Empolvorem de farina.  Seguir coent. Rectificar de sal. Deixar coure 30 minuts.  Posar-ho en un plat.  Repartir 5 o 6 llesques de pa torrat.   Posar el formatge ratllat a sobre i gratinar-ho.  Servirem a part 
els rovells i l'oporto i ho barrejarem amb la sopa. 
BON PROFIT!
 
 
Esclanyà
La Pera
Parlavà
Ullastret