|
POLLASTRE
A LA CASOLA
|
Ingredients
|
-ceba
-pollastre,
|
Preparació
|
Vas a comprar un pollastre,
el fiques a la casola amb una cabesa de ceba i hi tirem una mica
d'anís. Es deixa coure i ja es pot menjar.
|
|
|
|
POLLASTRE
A LA FARIGOLA
|
Ingredients
|
-llor
-ceba
-ceba, alls.
-farigola
-taronja
-pollastre.
-oli, sal ,pebre.
|
Preparació
|
S'agafa el pollastre,
la sal i el pebre i es posa en una font (plata) ,en oli, la farigola
, llor, ceba, all, taronja i el cuem lentament i hi anem posant
una mica del seu brou per sobre. Quant acaba d'estar
cuit hi podem posar quatre pinyons i quatre prunes, al gust
de cadascú. Es posa al forn.
|
|
|
|
FLAM
D’OU
|
Ingredients
|
-llet
-ous
-sucre
-canella
-llimona
|
Preparació
|
Posem la llet al foc amb la
canella i la pela de llimona, agafem els ous, agafem el rovell amb
el sucre i montem les clares. Quan la llet bull, la retirem.
Hi posem el rovell amb les clares, ho barregem tot i ho posem a les
flameres caramelitzades i els posem a coure al forn al bany maria.
|
|
|
|
ARRÒS
BOLLIT
|
Ingredients
|
-all
-Arròs
|
Preparació
|
Agafes arròs i li tires un all.
Es deixa bollir, es fica en el plat, s'hi fica oli i ja es pot menjar.
|