|
Dieta
3: Dieta de la xocolata
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
En la dieta número 3, el que primer impacta és el nom: la dieta de la xocolata. Com pot ser que ens aprimem menjant xocolata, si és un dels aliment més calòrics que existeixen? Doncs ara veurem si és una dieta apte o si no resultaria aconsellable. L’aport de calories és totalment correcte si parlem de dietes d’aprimament. Després, ens ofereix un 16. 61 per cent de proteïnes, tant per cent, una mica inferior al recomanat però que segurament no afectaria al nostre organisme. Tot seguit podem analitzar el percentatge de lípids, que és el que resulta més estrany, ja que és bastant elevat i com en la dieta anterior, si es tracta de greixos amb àcids grassos saturats, es podria produir un excés de colesterol que donaria lloc a malalties cardiovasculars, infarts i embòlies. En quant als glúcids, el tant per cent és força correcte ja que es troba a prop del cinquanta i el tant per cent recomanat va des del 50 fins al 60 per cent. Així doncs, aquesta dieta, tot i essent més equilibrada que les estudiades anteriorment dintre d’aquest grup, tampoc acaba de ser del tot correcte, perquè aquest excés de lípids podria provocar-nos problemes, per tant, tampoc és aconsellable per a cap persona. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |